onsdag 12 december 2018

Adventskalender Lucka 12


Kärlek, fluff, dramatik och familjesammanhållning. Många är vi som fastnat i romanen om Lara Jean i ”Till alla killar jag har gillat”. Här är den precis lika intressanta fortsättningen.
Boken börjar där den förra slutade. Lara Jean och Peter är nu tillsammans på riktigt men får problem när en alltför intim video om dem sprids viralt på skolan. Peter fortsätter att ha för mycket kontakt med sin före detta flickvän och ytterligare en mottagare av Lara Jeans brev, John, dyker upp. De börjar brevväxla och någonting uppstår även mellan dem.

Tur att Lara har sin familj och sina systrar. Margot fortsätter på college i Skottland och Kitty försöker få sin pappa att umgås mer med grannfrun.  Sammanhållningen mellan systrarna är lika stark som förut och en av de stora behållningarna med denna bok, liksom huvudkaraktären Lara Jean. Hon är en cool men alls inte perfekt familjeflicka, en sån som de flesta är eller vill vara.

För den som snabbt läser ut denna på jullovet (risken är hög) finns även den tredje och sista delen ”Nu och för alltid Lara Jean”  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.