fredag 3 mars 2017

Invigning av skolbibliotekens mångspråkshylla på Olympia.

Idag kl 13-14 invigdes skolbibliotekens mångspråkshylla på biblioteket på Olympia. Vi har köpt in böcker på arabiska, danska, dari, finska, franska, persiska, polska, ryska, romani, spanska, thai och tyska. Tanken är att hyllan ska utökas med fler språk.
Dessa böcker kan alla reservera, prata med någon skolbibliotekarie så hjälper vi gärna till!

Språkgrupperna har vi valt utifrån antal elever som deltar i modersmålsundervisning.

Alla kommunens modersmålslärare, rektorer, biträdande rektorer, svenska A lärare och eleverna på Olympiaskolan var inbjudna, och ca 100 gäster deltog i invigningen.1 kommentar:

  1. Lider du ekonomiskt eller behöver du brådskande pengar för att betala dina räkningar? oroa dig inte mer för att du kan tjäna pengar utan stress. Du kan ändra ditt liv på bara 18 timmar. kontakta (obegränsade hackare) för en tom [ATM SMART CARD] idag och vara bland de lyckliga som dra nytta av dessa kort. Detta PROGRAMMED blank ATM SMART-kort kan hacka in i någon ATM-maskin, överallt i världen. Jag fick veta om denna BLANK ATM CARD när jag letade efter en långivare online för en månad sedan. Det har verkligen förändrat mitt liv för gott och nu kan jag ta av min familj. Minsta pengar jag får på en dag med detta kort är ungefär $ 5000. Varje dag har jag tillräckligt med pengar för att ta hand om min familj. Även om det är olagligt finns det ingen risk att fångas, eftersom den har programmerats så att den inte kan spåras, och det gör CCTV-värdet värdelöst när du drar pengar. För detaljer om hur man får ett kort idag , maila hackarna på detta email: unlimitedhackersnetwork@gmail.com

    SvaraRadera