onsdag 21 juni 2017

Sommarlov

Blandat smått och gott

Sommarlovet har börjat för skolans elever och för en del av personalen också. Min semester närmar sig med stormsteg och i morgon eftermiddag, torsdag, checkar jag ut!
Utöver att besöka en del marknader, gå skogspromenader, kanske ta ett dopp när vädret tillåter, och träffa familj och vänner så tänkte jag även läsa en del. Böckerna på bilden är de som jag tänkt njuta
av. Jag ser speciellt fram emot Flickan i kistan som en elev tipsade mig om för ett tag sedan.  Det var en av de bästa spökböcker hen någonsin läst och denna personen har läst mycket! 
Vad ska du läsa i sommar?


5 kommentarer:

 1. Vilken härlig läshög! Jag läser Sittenfeldts bok just nu. Ha en skön semester!!

  SvaraRadera
 2. Läste just ut Gudrun Pausewangs "Jag var där", ögonvittnesskildringar från nazisternas Tyskland. Skrämmande, vilken masspsykos det var.

  SvaraRadera
 3. Ja, högen börjar bli stor. Jag ska läsa Kampen om Superbitcharna. En brist att jag inte läst den ännu, enligt en flitig låntagare på "mitt" bibliotek. Fjärde delen av Ferrante hoppas jag också hinna med.

  SvaraRadera
 4. Nästa bok på tur är "Den lilla bokhandeln i Paris" av Nina Georg som vi läser i bokcirkeln jag är med i. Sen har jag också en hög, bla "Fyr 137" och Magnus Nordins "Hemsökta"

  SvaraRadera
 5. Åh, vad härligt det är med dagens bokutbud. Det finns så mycket att välja mellan. Det ska bli kul att höra om era böcker när ni läst dem!

  SvaraRadera