måndag 26 september 2011

Highlights från Bokmässan 2011

Jag har varit på Bokmässan i Göteborg. Som vanligt får man mycket energi, tips, inspiration och boktips mm när man är där.
Det som är väldans kul och inspirerande är att man kan gå runt och lyssna på när författarna pratar om sina oftast alldeles nyskrivna böcker. Man kommer dem nära, de svarar på frågor man har om böckerna och vill man köpa deras bok så signerar de gärna!

Det mest spännande jag hörde detta året var när författarna som skrivit Cirkeln berättade om boken och hur det är att vara två när man skriver. Jag har tidigare skrivit om Cirkeln på bloggen (Klicka HÄR om du vill läsa igen). Snart kommer uppföljaren som heter Eld och jag kommer absolut att läsa den så fort den kommer…Så här såg det ut när Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren blev utfrågade om Cirkeln och Eld på bokmässan. Hela intervjun finns på Barnens Biblioteks websida. Titta HÄR.

Jag var också och lyssnade på när Johanna Lindbäck berättade om sin senaste bok Välkommen hem. Klicka HÄR om du vill läsa mer om den boken. Johanna Lindbäck skriver så bra ungdomsböcker! Har du inte läst någon ska du absolut göra det. Läs annars den fina RECENSIONEN som Johanna Lindbäck fick i SvD.Johanna Lindbäck på bokmässan 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar