tisdag 14 december 2010

Jullovsaktiviteter

Om en vecka är skolorna tömda på elever, lugnet har lagt sig här och liv och rörelse flyttat någonannanstans. Till folkbiblioteket till exempel, för där händer det en massa saker.

Mellan 17 december och 14 januari kan alla barn och unga vara med i Julboken. Som sommarboken, fast kortare tid och färre böcker. Läs fyra böcker under lovet, skriv och berätta för personalen om böckerna och få en bokpresent. Anmälan på biblioteken i Kävlinge eller Lödde.

Onsdagen 22 december är alla mellan 9 och 12 år välkomna på Bokfika på Kävlinge bibliotek och 7 januari är det samma sak på Lödde bibliotek. Det bjuds på fika och alla bokälskare är välkomna att komma och prata med likasinnade.

I mellandagarna 27 och 28 december är det Jullovsbio i Kävlinge och 5 januari är det dags i Lödde. Vilka filmer som ska visas och info om biljetter hittar ni HÄR.

Redan nu kan ni som vill titta på pepparkaksskapelser ta er till Lödde bibliotek där åk. 7-8 från Tolvåkerskolan ställer ut pepparkakshus.
Och på bibliotekets hemsida finns det en jultävling som avslutas redan 17 december, så skynda, skynda. Priset är en DVD-film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar