måndag 5 augusti 2019

Kung Pow, ny serie av Ola Lindholm

Avdelning 33 är en superhemlig avdelning inom den internationella polisstyrkan iPol och består av tre personer: Sam, mästare Ju och Aisha. Mästare Ju är mästare i Kung Pow, världens farligaste kampsport. Den är så farlig och hemlig att det bara finns en mästare och en elev samtidigt. Den nuvarande eleven är Sam. Aisha är ett datageni, det finns ingenting som hon inte kan hacka sig in i utan att lämna spår.
Chefen över avdelning 33 heter Madame P, och i denna boken skickar hon ut dem på ett farofyllt uppdrag. I Uganda har alla landets 700 gorillor försvunnit spårlöst från djungeln, så även de djurskötare, poliser och agenter som skickats ut för att ta reda på vad som hänt.
Mäster Ju och Sam skickas ut till Ugandas djungel för att möta upp en lokal polis. I övrigt är de ensamma förutom sin databackup som Aisha tillhandahåller. Det de upptäcker i djungeln är mer fruktansvärt än de någonsin kunnat tänka sig!

"Dödens dal" är den första delen i en ny serie av Ola Lindholm. Den är spännande och humoristisk, särskilt gillar jag Mäster Jus besatthet av mobilspel. Nästa del i serien heter "Game over" och den kommer it i augusti.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.